zaterdag 18 januari 2014

Heb jij een vraag over je woekerpolis?

Onlangs schreef ik een positieve review over de site woekerpolisvrij. Op het eerdere gepubliceerde interview met initiatiefnemer Meijaard en naar aanleiding van de review reageerden nogal wat mensen met vragen over hun eigen product. Gisteren reageerde Hubrien Meijaard hierop met een oproep vooral de site te bezoeken en je vraag daar te stellen als het je niet duidelijk is of je nu een woekerpolis hebt of niet.

Zijn reactie in zijn eigen woorden:
Beste mensen hier,

ondergetekende is initiatiefnemer van WoekerpolisVrij en was/is natuurlijk heel blij met de positieve aandacht van Martine!

Ik zie tussen de reacties nog wat onbeantwoorde vragen. Stel ze gerust via de contactpagina op onze site, dan zorgen wij voor de juiste antwoorden! We zijn echt blij met iedere polis die ontwoekerd wordt, op welke manier dan ook!

Heel veel succes!

hartelijke groet,
Hubrien Meijaard


Wie mij volgt weet dat woekerpolissen op mij werken als een rode lap op een stier. Weg ermee! En geen smoesjes waarom je het niet vandaag, morgen, deze maand kunt uitzoeken. Doen! Hup, niet meer tegenspartelen en ga ontwoekeren! Het wordt je namelijk met die site echt veel makkelijker gemaakt en belangrijker: je hebt het ontwoekerproces zelf in de hand in plaats van dat je je hele hebben en houden uit handen moet geven aan diegene die je toentertijd die polis verkocht. Maar niet uitstellen hoor!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...