zaterdag 9 november 2013

Zaterdag

Het was een beetje een prutweek. Ik herstelde niet goed van een wandeling op zondag. Ook hield ik ineens weer veel vocht vast en ik had flinke last van maagpijn. En die klok die veranderd is, zit me ook nog in de weg. Om 7 uur in de avond wil ik nog maar één ding en dat is slapen. Best onhandig dat ik elke avond nog voor mijn kind in bed lig.

En dan nu het kattennieuws: het gaat goed hier. Dibbes wordt steeds meer geaccepteerd door de andere twee. Sinds een paar dagen mag hij bij ons op bed slapen. M. en ik vonden dat al lang prima maar Moos en Smoes moesten even wennen aan dat idee. Maar het lukt de heren om vlak bij elkaar te liggen en net te doen of ze elkaar niet zien en dan toch steeds meer naar elkaar toe te kruipen. Ook is Dibbes meerdere malen betrapt bij het kopjes geven aan Smoes. We kunnen dus wel zeggen dat het meer dan goed gaat hier!

Ik kocht deze week via internet flink in. Een voordeel van je huis opruimen is dat er weer van alles bij kan ;-). Dus sloeg ik wat voorraden in van producten die ik vaak gebruik en dan via internet net wat goedkoper zijn. In bulk inkopen kan dan best flink voordeel opleveren.

Bedankt voor alle reacties, ook per mail , over de aanvullende verzekeringen van volgend jaar. De Friesland Zorgverzekeraar biedt onbeperkte fysiotherapie aan. Wel moet er na de 40e behandeling overlegd worden over de noodzaak van de behandeling maar die kan zeker worden uitgelegd. Ik heb een offerte aangevraagd maar neem pas een beslissing na 15 november, als alle verzekeraars hun tarieven bekend hebben gemaakt. Dan ga ik er toch weer even een paar uur goed voor zitten.

Fijn weekend allemaal!

ps: waar is Annelieya gebleven? Ze schrijft al een tijd niet meer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...