zaterdag 7 september 2013

Zaterdag

Wederom een heftige week voor mij. Was M. vorige week afwezig, deze week lag hij ziek in bed. Dat betekent iets meer werk voor mij. Al weken slecht slapen, een kuur om te ontgiften, kennismakingsgesprek op school, bloed laten prikken in het ziekenhuis, een zomer lang net iets meer doen dan ik aankan en de normale revalidatie-afspraken bij de fysio, maakt allemaal samen dat ik met de tong op de knieën loop. De geplande logeerpartij van het vriendje van S. is afgezegd. Ik ga helemaal niets doen dit weekend. Is beter voor iedereen.

Hoewel het pas 7 september is (en de verjaardag van mijn vader die in 2006 is gaan hemelen) gaat komende week de 3e week van mijn boekhoudkundige maand in. Die loopt bij ons van salaris tot salaris. Het gaat goed met de boodschappen. Alles cash doen werkt weer echt voor mij. Ik houd nu overigens ook weer tijdelijk alle uitgaven in de verschillende categorieën bij, dit om goed in te schatten of sommige spullen niet beter in bulk kunnen worden ingekocht.

Ook op een ander vlak geven we minder uit. Het plan was dit najaar de voortuin een opknapbeurt te geven. Alles eruit, andere tegels er in en wat struiken die we zelf kiezen in plaats van de ondingen die daar door de eervorige bewoners zijn neergezet en die we schijtlelijk vinden. En vooral: een wat meer onderhoudsvriendelijke voortuin. Maar dat blijft voorlopig bij een plan. Onze adoptiezwerfkater woont vooral in de voortuin onder de heg. Nu de voortuin gaan opknappen, betekent een streep door de net weer moeizaam opgebouwde relatie. Dus die uitgave stellen we maar uit.

Komende maandag kunnen jullie weer een aflosverhaal lezen en later die week aandacht voor de vers verschenen GELUKKIG. Dat waren weer de 'huishoudelijke mededelingen'. Fijn weekend allemaal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...