vrijdag 16 augustus 2013

Oproep van De Volkskrant

Iedere zaterdag verschijnt in de Volkskrant de rubriek 'mijn portefeuille'. Daarin wordt de financiële situatie van Nederlanders besproken, naar aanleiding van het nieuws. Bijvoorbeeld een gezin over de kosten van kinderopvang. Of een huiseigenaar die zijn woning niet verkocht krijgt.

Deze week bleek uit nieuwe CBS cijfers dat Nederlanders nog steeds de hand op de knip houden: ze besparen, en dan voornamelijk op duurzame goederen zoals auto's, kleding en meubels. De maker van de rubriek wil in dit verband iemand spreken die zelf in het dagelijks leven druk aan het consuminderen is. Denk aan vragen als: hoe veel geld heeft u maandelijks te besteden? Waar bespaart u op? Hoe pakt u dat aan? (bijv. kortingscodes, vergelijkingssites etc.) en hoeveel levert het op?

Wie vindt het leuk om aan deze rubriek mee te doen? De enige voorwaarde is dat je je verhaal vertelt onder je eigen naam. Het interview kan telefonisch en duurt maximaal 30 minuten.

Als je interesse hebt, mail dan naar consuminderenmetspaarcentje at gmail punt com. Ik stuur je reactie dan door naar de makers van de rubriek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...