zaterdag 31 augustus 2013

De komende tijd

Deze week was het erg druk. Ik ging naar een boekpresentatie en zag daar veel mensen uit mijn jeugd. Samen met S. ging ik M. uitzwaaien op Schiphol die voor zijn werk naar Engeland moest. Het was mijn eerste treinreis in jaren. Ik had twee revalidatieafspraken bij de fysio en een eerste gesprek met een orthomoleculair voedingstherapeut. Daarnaast ben ik mij aan het oriënteren op een traject in een centrum voor slaapstoornissen. Jullie merken het: deze bijna ex-ME patiënt heeft het druk met de restanten van 5 jaar ziek zijn overboord te zetten en maakt grote sprongen. Het zwemmen sloeg ik maar een keer over want de tong hing op mijn knieën.

Het blog neemt best veel tijd in beslag, ik schrijf bijna dagelijks een stukje. Maar ik wil ook aandacht aan andere dingen kunnen geven zoals het revalidatieproces. Daarom ben ik heel blij dat Pennie Wijs voortaan om de week op woensdag een gastblog zal schrijven. Deze week kunnen jullie voor het eerst 'Wijs op woensdag' lezen!

Helemaal te gek vind ik het dat Marieke Henselmans in gaat op mijn uitnodiging om binnenkort ook een keer een gastblog te schrijven. Marieke schreef al veel boeken (waaronder Vrolijk besparen en Eigenwijs je hypotheek aflossen) en is volgens mij de bekendste besparingsdeskundige van Nederland. Haar nieuwste boek Sta financieel sterk.Train je koopkracht in 10 eenvoudige stappen is vanaf 23 september verkrijgbaar.

De hypotheekaflosverhalen gaan gewoon door en worden zo veel mogelijk op maandag geplaatst. Ik heb nog 13 verhalen op voorraad, dus als je zin hebt om je verhaal hier te doen, mail dan naar consuminderenmetspaarcentje at gmail punt com. Ik stuur je dan de vragenlijst.

J. van het blog je geld of je leven liet zich pas geleden door mij interviewen over de schuld die zij momenteel aan het aflossen is. Ze vertelde hoe deze is ontstaan en wat ze er nu aan doet om het op te lossen. Ik ben heel blij dat naar aanleiding van dit interview opnieuw mensen contact met mij hebben opgenomen omdat zij hun verhaal hier willen doen. Wordt vervolgd dus....

Fijn weekend allemaal!

ps. Gisteren werd mijn blog langs de meetlat gelegd door Bloggen en Loggen. Leuk om te lezen wat een ander van mijn blog vindt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...