zaterdag 23 februari 2013

Volgende week

Hoewel arme Meneer Spaarcentje gewoon moest werken, had de rest van het gezin afgelopen week vrij. We hadden een heerlijke vakantieweek met spelletjes doen, dvd-tjes kijken, wandelen en luieren. Ook werd er uit gelogeerd en hier gelogeerd door Zoon en Vriendje.

Deze vakantie hield ik in tegenstelling tot andere vakanties, voor het eerst een vrij strak ritme aan. Normaal slaap ik in vakanties altijd uit, maar nu stond ik elke dag gewoon rond 8 uur op (normaal sta ik om iets over 7-en op, dus 't was evengoed uitslapen) en deed mijn meditatie. Dit was een uitprobeersel om te kijken of  'vakantie houden' me zo beter bevalt. Aan het eind van een vakantie snak ik namelijk meestal weer naar een strakker ritme. Dus wou ik kijken of het 'psychische ongemak' van de wekker zetten in vakantietijd opweegt tegen profijt hebben van het aanhouden van een ritme. De conclusie is positief. Ik heb gemerkt dat ik me zo stukken prettiger voel dan over te stappen op een vakantieritme en pas om half 10 uit bed te rollen.  Ik ben blijkbaar een gewoontedier en geef daar vanaf nu maar gewoon aan toe.

Het salaris komt na het weekend binnen en dan kunnen we ook zien hoe we het afgelopen maand deden. Volgens mij heel aardig. Wat kunnen jullie hier verder verwachten komende week?
  • Wil jij anderen inspireren? Oproep.
  • Zelfs de banken willen het niet - nogmaals het woonakkoord
  • Overvallen worden door een onverwachte rekening
  • Slim kopen. Hoe dure spullen bereikbaar worden
  • recensie: De kunst van Kaizen
Fijn weekend allemaal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...