dinsdag 26 februari 2013

Aflossen!!

Het 'schip met geld' liep binnen en dus was het tijd om af te lossen! Ik maakte gisteren € 500 over naar de hypotheekverstrekker. En wéér is het huis een stukje meer van ons en minder van de bank. In gedachten en na goed overleg wijzen we een stukje huis aan dat nu dan helemaal van ons is (althans we doen gewoon net alsof..):

 Een hoek van de huiskamer


Wie hier regelmatig komt, weet dat ik vaak over aflossen schrijf. Ik meld het als er een aflossing is gedaan, vertel wat de redenen zijn en houd de ontwikkelingen bij in de politiek over hypotheken. Altijd als ik een stukje over aflossen schrijf, krijg ik reacties van lezers, die vertellen ook af te lossen. Soms staan daar echte vrolijk makende pareltjes tussen: verhalen van mensen die al 20 jaar aflossen en nu bijna klaar zijn. Dat stimuleert mij enorm! En anderen vast ook.

Daarom ben ik op zoek naar mensen die aflossen. Wie vindt het leuk hier zijn of haar aflosverhaal te vertellen? We doen het in de vorm van een interview. Dus ben je geïnteresseerd, stuur me dan een mail en je ontvangt de vragen van mij retour. Ik zou het leuk vinden als ik bijvoorbeeld eens per week een aflosser aan het woord kan laten, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van de reacties.

Wil je wel vertellen over aflossen maar wil je niet naar buiten treden onder je eigen naam? Dat is geen probleem, ik respecteer je privacy en zal alleen de eerste letter van je naam gebruiken.

Dus kom op, wat let je! Jarenlang waren aflossers vreemdelingen die dwars tegen de mores van de tijd in hun lening aflosten. Nu zijn het voortrekkers die anderen tot inspiratie dienen. Help mee anderen te inspireren en vertel je verhaal.

Interesse? Mail naar Spaarcentje (of als de link niet werkt: consuminderenmetspaarcentje@gmail.com)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...