donderdag 18 oktober 2012

Oproep

Toen wij een paar jaar geleden een forse inkomensdaling meemaakten doordat ik arbeidsongeschikt raakte, had dit ook effect op mijn relatie. Geld - of liever gezegd: het (niet meer) uitgeven van geld - werd een dagelijks terugkerend onderwerp van gesprek tussen Schatje en mij. Wij zaten gelukkig na niet al te lange tijd redelijk op dezelfde koers. Maar dit is niet bij iedereen zo. Ook voelt niet iedereen een zelfde urgentie om te consuminderen of minder geld uit te geven. En dat kan je relatie beïnvloeden.

Ben jij een krent en heeft je lief een gat in de hand? Gebruik jij je theezakje minimaal 3 keer en staat je vriend tegelijkertijd een half uur onder de douche of komt ineens thuis met een andere auto/gitaar/motor/geboekte vakantie? Of is het juist andersom: je partner maakt de begroting en laat je zien dat er deze maand geen ruimte is voor een uitspatting maar jij kunt de verleiding niet weerstaan en koopt die tas/schoenen/jas/boeken/cd's/of wat het ook is wat je wilt hebben. Wat doet dit met je relatie? Geld en de verhouding die je hebt met geld, heeft invloed op onze kijk op de wereld en waarschijnlijk ook op onze relatie.

Herkenbaar? Dan is onderstaande oproep misschien interessant voor jou.

Nan Rosens is journalist en documentairemaker voor verschillende kranten, tijdschriften en de publieke omroep. Ook schreef ze een boek. Voor een artikel over 'tegenpolen' binnen een liefdesrelatie in een serieus blad,  zoekt Nan een stel waarvan de één erg zuinig is (een extreme consuminderaar) en waarvan de ander het uitgeven niet kan laten, of een gat in de hand heeft. 

Herken jij jezelf hierin? Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Neem dan contact op met Nan Rosens: info@rosensmedia.nl.
Wil je eerst meer weten over het voor soort werk dat zij maakt, dan kun je even kijken op haar site:  rosensmedia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...