woensdag 12 september 2012

Herfst!

Zo, eerst wat oefeningen doen, dan aankleden en naar buiten rennen. Niet om te stemmen (dan gaan we later vandaag doen) maar om te genieten van deze prachtige dag. Je ruikt de herfst in de lucht. Altijd al was dat mijn favoriete tijd van het jaar. Door het gedwongen bankzitten van de afgelopen jaren veranderde dat. De herfst werd de tijd waarin ik nog meer achteruit ging. Daar denken we nu niet meer aan. Herfst dit jaar is wandelen, genieten van de kleuren, warme chocomel drinken en veel buiten zijn.

Vandaag ga ik natuurlijk stemmen. Ik keek gisteravond naar het debat en werd er niet veel wijzer van. Nu ja, dan maar stemmen op de partij die me op dit moment het meeste aanspreekt.

De plannen van vandaag zijn - buiten stemmen en de dagelijkse oefeningen die ik moet doen voor mijn behandeling - wat kook- en bakwerk in de keuken. Ik wil een aubergine-humusspread maken (recept volgt in geval van lekker), ik ga bananenmuffins bakken. Ook doe ik weer een rondje tuin want ik zag dat de courgettes geplukt kunnen worden, dus ik ga ook iets met 5 of 6 courgettes maken (voor de 4e keer in 3 weken tijd, zucht).

Fijne dag allemaal. Ga stemmen! Je hebt een stem gekregen, dus laat die horen!

ps: lees hier het laatste nieuws over de behandeling die ik volg.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...