zaterdag 8 september 2012

Een half miljoen

Zit ik nog in mijn nachttenue op de bank met de laptop op schoot wat te turen op mijn eigen blog, zie ik zomaar ineens dat ik nog maar een paar honderd bezoekers verwijderd ben van de magische 500.000! Dat is toch niet wat ik had verwacht toen ik ooit mijn eerste stukje de wereld in slingerde.

En wat is er veel gebeurd tussen dat eerste blogje en deze 500.000e bezoeker. Met mij, met de wereld, met ons geld. Dit blog helpt mij op meerdere manieren. Het houdt me alert, door telkens zo eerlijk mogelijk te vertellen hoe wij proberen uit te komen met dat wat er binnenkomt. Door het telkens zoeken naar onderwerpen, dwing ik mezelf ook me in verschillende onderwerpen te verdiepen. Ik zou nooit zover met het omzetten van de hypotheek zijn gekomen als ik er niet over had geschreven. Schrijven lukt namelijk alleen als ik er tot op zekere hoogte iets van begrijp, dus de behoefte er over te schrijven helpt me dingen te doen waarvan ik eigenlijk denk dat ze buiten mijn bereik liggen.

En dan de vele contacten die ik kreeg. Ik heb er een hele vriendenkring bij gekregen waar ik mee mail, informatie uitwissel en gein trap. Die me sokken stuurden, boeken, bonnen, lieve woorden, bemoedigende mails, agenda's, keukenmachines, recepten, tips, persoonlijke verhalen. Mijn wereld is verrijkt op vele gebieden, zowel mentaal als materieel. Geheel onverwacht maar wel heel welkom. Wat een rijkdom.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...