vrijdag 30 december 2011

de goden verzoeken

Gisteren vertelde ik dat we deze week de TV vervingen en dat hiermee de laatse grote uitgave van het jaar werd gedaan en dat we nu wel zo'n beetje klaar zijn, na het afbetalen van de auto, het vervangen van de laptop, wasmachine, stereoinstallatie en geluidsboxen. Stom, stom, stom!!! zo'n opmerking, dat was de natuurlijk de goden verzoeken en een open sollicitatie naar meer ellende!

Schatje belde vanaf zijn werk met de mededeling dat de rechterautovoorband (is dit een normaal woord?) nu officieel lek is (niet geheel onverwacht aan gezien we deze al een tijdje zeer regelmatig van lucht moesten voorzien...) en dat hij straks naar een garage gaat om hem te laten vervangen. En waarschijnelijk ook de linkervoorband.

Ach dat kon er ook nog wel bij! Gisteren maakte ik een verkoopaccount op bol.com en zo hoop ik de slinkende berg spaarcentjes te spekken, al zat dat niet zo snel gaan vrees ik. Toch gaf het me een goed gevoel, een combinatie van je ontdoen van de onnodige troep en het zien van verkoopkansen. Enig minpuntje was dat toen ik de boeken selecteerde die op de nominatie staan om huize Spaarcentje te verlaten, de boekenwand het begaf. Een schroef wurmde zich uit de muur en weigerde zich te laten terugzetten. Wel eens in een paar minuten tijd een paar honderd boeken uit een kast gehaald om een ramp te voorkomen? Wij wel!

Ach, nu zit ik weer in pyjama op de bank (ik doe niet anders tijdens dit blogreces want eigenlijk geen blogreces meer is want ik heb nu al twee keer gespijbeld) en kan er weer om lachen. Ik schrijf niet meer dat we nu alles wel hebben gehad, want dat werkt dus niet. Ik doe het nu anders:
KOM MAAR OP! WIJ ZIJN ER OP VOORBEREID!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...