dinsdag 30 augustus 2011

Op mijn heupen

Misschien hangt er iets vreemds in de lucht of is het het totaal ontbreken van de nazomer waar ik toch echt 'recht meen op te hebben' , gevoelsmatig ben ik in 1 klap de herfst in gedonderd. En daar hoort opruimen bij. Alle kledingkasten zijn uitgemest en in zakken gestopt richting de leger des heils container (ik zeg richting, want ze liggen nu nog in de achterbak van de auto totdat we het een keer niet vergeten om ze in die container te donderen). Uit de kamer van Zoon verdween op miraculeuze wijze allerlei speelgoed dat of in niet complete staat verkeert óf al 2 jaar niet meer wordt aangekeken.

Nu is het tijd voor het volgende project. Ik voel een dringende behoefte werkelijk alles mijn huis uit te mieteren. Het giert in mijn lijf. De telefoon gaat en het is schoonpa die zegt dat hij de keuken aan het opruimen is en een mooie ananas slicer dubbel heeft. En die wil ik wel hebben! Zo één waarbij je altijd perfect plakken ananas snijdt en niet van die lompe ongelijke stukken omdat de ananas tussen je handen door glibbert.

Wat is toch het doel van minimalisme? Alles eruit zodat andere zaken je huis weer kunnen verrommelen? Ik weet het niet, maar ik duik nu de keukenkastjes in, ik moet namelijk plaats maken voor een ananas slicer....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...