vrijdag 11 maart 2011

Restverwerking

De koelkast levert een paar bakjes op met kleinere hapjes: nog wat knolselderijsaffraanstoof en ook wat runderstoof van gisteren. Plus een bakje aardappelpuree. Net niet genoeg voor een complete maaltijd. Maar als ik er samosa's  van maak wel. Ik heb ook nog wat bladerdeeg in de vriezer, maak ik er 2 verschillende hapjes van. Met aardappel-rund en met aardappel-knol. Moet toch best lekker kunnen uitpakken! Officieel horen samosa's natuurlijk niet van bladerdeeg te worden gemaakt, maar daar trekken we ons lekker niets van aan, aangezien het uitgangspunt is 'mag niets extra's kosten en de koelkast moet leeg'.

Ook is het duidelijk wat we komende week gaan eten:
Vrijdag: restjes dus...

Zaterdag:
Zuurkoolstamppot met gerookte zalm, kappertjes en dille (experiment!)

Zondag:
Salade van bietenblokjes, kipfilet, blauwschimmelkaas, appel en amandelen met aardappeltjes uit de oven (nog een experiment!)

Maandag:
kerrie-knolselderij met witte kool, gehakt en rijst

Dinsdag:
Euh, stukje quiche uit de vriezer en een nog nader te bedenken soepje....

Woensdag:
Broccoli met rode linzensaus en tofublokjes met rijst

Donderdag:
Oma kookt!

Vrijdag:
rennen we weer naar de winkel
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...